به منظور دست یابی و بهره مندی از تمام مطالب و امکانات سایت لطفا ابتدا ثبت نام کنید
و سپس با نام کاربری خود وارد سایت شوید. حضور گرم و سبز شما موجب دلگرمی ما در جهت تحقق اهداف و آرمانهای سایت است. عمرتان بلند ، عاقبت شما به خیر
نظر وکلا و کارشناسان مرکز وکلای قوه قضاییه نسبت به آیین نامه اجرایی جدید آ
به نام خدا
ضمن سلام و عرض ادب محضر همه همکاران ارجمند و بزرگوار وکلا و کارشناسان محترم مرکز وکلا ، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضاییه
بدینوسیله به استحضار می رساند با توجه به اینکه در نظر است پیرامون موضوع آیین نامه اجرایی جدید مکاتبه اعتراضی برای ریاست محترم مرکز تنظیم و ارسال گردد فلذا به منظور استفاده از نظریات کلیه همکاران تقاضا دارد نظریات خود را در همین انجمن مطرح تا در فرصت مناسب جمع بندی و اقدام گردد . ضمنا در صورتیکه همکاران ارجمند قصد دارند مطالبی را به صورت غیر عمومی مطرح نمایند با همراه 09123513623 تماس تا مطالب به صورت خصوصی دریافت گردد . با تشکر و مزید امتنان /
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۶-۱۳۹۸ ۰۹:۲۹ عصر، توسط علی عابدینی.)
RE: نظر وکلا و کارشناسان مرکز وکلای قوه قضاییه نسبت به آیین نامه اجرایی جدید آ
(۲۰-۶-۱۳۹۸ ۰۹:۲۰ عصر)علی عابدینی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
توجه !
شما قادر به مشاهده این قسمت نمی باشید
ورود //
جناب عابدینی مواظب باش امام حسین و مسلم کوفه نشوی همکاران در گروه واتس آپ این همه سر و صدا راه انداختند پس کجا هستند تا حالا یک نفر هم اینجا اعلام حضور نکرده به خدا من که خیال می کنم می ترسند و مصیبت است اگر وکیل ترسو باشد چرا که اولین خصوصیت وکیل باید شجاعت باشد اما نیست .
جناب عابدینی با اطمینان می گویم 10 نفر هم همراه شما نمی شود اینگونه شما تخریب می شوی .
RE: نظر وکلا و کارشناسان مرکز وکلای قوه قضاییه نسبت به آیین نامه اجرایی جدید آ
(۲۱-۶-۱۳۹۸ ۱۲:۴۷ عصر)دادستان نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
توجه !
شما قادر به مشاهده این قسمت نمی باشید
ورود //
سلام / همکار محترم اگر هدف اول رضای خدا و بعد رضای خلق خدا باشد هیچ چیزی من را ناامید نمی کند و از تنها بودن و تنها شدن هم ترسی ندارم خدا کند به حق باشم به تنهایی یک طرف و آن طرف همه دنیا باشد . . .
به همه همکارانم احترام می گذارم و اعتماد دارم اما شاید در این موضوع نظری مخالف داشته باشند که محترم است ./من الله التوفیق